La Unió Anelles de la Flama fa oficials els detalls de la seva participació en un dels esdeveniments més esperats de la ciutat. L’entitat vallenca, que participa activament cada any en la celebració de la professó del Corpus Christi, cita a tots els socis a col·laborar en el cap de setmana del 2 al 3 de juny.

PUBLICITAT

Durant la vigília de corpus, el dissabte 2 de juny al  matí, l’entitat ha organitzat una sortida que marcarà un itinerari per Valls amb l’objectiu de recollir flors i herbes per la confecció de la catifa. L’endemà diumenge, a partir de les 9 del matí, al Pati, es convoca a tots els socis per participar de la festa i, a la tarda, amb la sortida de la professó i part del seguici.

Des de la UAF asseguren que la catifa incorporarà en el disseny, elements tradicionals de la festa vinculats a l’entitat, com poden ser l’Àliga i els colors de la bandera de la ciutat.

La confecció de la catifa s’emmarca en la 10ª edició del concurs de catifes de Corpus que tindrà lloc el 3 de juny, convidant a entitats, associacions i grups veïnals a participar-hi en la confecció de les tradicionals catifes de flors i elements naturals. Carme Sendra, presidenta de Comerç de Valls, definia així alguns dels detalls més destacats del concurs.

Els colors i aromes de les catifes de flors als carrers, els tocs manuals de campanes, els domassos engalanant finestres i balcons o la processó a la tarda formaran part d’un dels caps de setmana més esperats.

 

 

PUBLICITAT