L’art urbà tornarà a ser protagonista a la ciutat de Valls un any més. L’entitat VallsJove, en col·laboració amb l’associació juvenil Big Fam, Montana Colors i Pintures Solé, ha convocat el tercer concurs de grafits i murals anomenat “Murs de Festa”. El certamen es durà a terme en el marc de la Festa Major de Sant Joan i buscarà revitalitzar artísticament l’espai públic de la ciutat. Des de l’entitat s’ha volgut connectar el concurs amb la temàtica que predomina en l’edició de la Festa Major d’aquest any, el foc de Sant Joan.

PUBLICITAT

El concurs està adreçat a tots els joves d’entre 14 i 34 anys residents al Camp de Tarragona i es poden presentar de manera individual o en equips. La data límit per presentar els seus projectes és el dia 30 de maig a les instal·lacions de VallsJove (c/ Sant Pere, 2 – despatx 1a planta de l’edifici de Ca Creus), de dilluns a divendres de 10 a 14 hores i dimarts i dimecres de 17 a 19 hores. Des de l’entitat s’ha garantit que les despeses de material per pintar seran assumides des de l’organització.

La persona o persones guanyadores podran realitzar la seva obra en una paret de la ciutat el cap de setmana del 16 i 17 de juny i rebran un premi de 500€ juntament amb un lot de material divers. Recordem que aquest any, el certamen ‘Murs de festa’, arriba a la seva tercera edició després de l’èxit de convocatòria de l’any passat. Amb aquest concurs els organitzadors busquen augmentar i millorar les intervencions artístiques a la via pública.

 

PUBLICITAT