Aquesta setmana, segons ha fet oficial l’Ajuntament de Valls, la Junta de Govern ha arribat a nous acords. Estem parlant de dos acords que reafirmaran el compromís del consistori amb la resta d’entitats que conformen el teixit vallenc.

PUBLICITAT

Un d’ells és la contractació de l’empresa Corriol i Riberes per un import de 18.100 euros IVA inclòs per dur a terme els treballs de recuperació dels boscos d’omedes i freixnedes al torrent del Sant Pou de Valls. El projecte inclou les tasques de control i eradicació d’espècies invasores per tal de recuperar de manera progressiva la vegetació del bosc de ribera en aquest torrent de Valls.

Per altra banda, també s’ha aprovat la convocatòria anual de subvencions que es concedeixen per obres de rehabilitació d’edificis situats a l’àmbit del Barri Antic. La línia de subvencions, dotada amb 25.000 euros, està destinada als propietaris d’habitatges que realitzin obres estructurals així com actuacions de rehabilitació de cobertes o façanes. A més, el consistori ha comunicat que se subvencionen actuacions d’il·luminació artística de la façana en aquells immobles considerats bens culturals d’interès local o nacional.

PUBLICITAT