Repassem els principals elements que omplen l’agenda dels escenaris vallencs i presentem les d’aquest cap de setmana.

PUBLICITAT

Pere Cano parla del concert del passat dia 17 amb Victor Branch, cantant i compositor que va oferir un concert el 17 de maig. Pere Cano ens explica la ambigüitat del cantant i els canvis en la posada en escena. El cantant no s’ecapa dels sons soul, jazz i blues, malgrat que la banda no sempre li segueix el ritme. El concert va finalitzar amb una gran ovació del públic. Els Amics de la Música de Valls van presentar aquest penúltim concert de la temporada, preparant ja el de cloenda, el 20 de juny, amb Laua Vila, Carlos Taza.

Parlem també de l’adaptació de Moby Dick, que va arribar als escenaris vallencs la setmana passada. És una obra de la mà de Josep Maria Pou, dirigida per Andrés Lima i Copresentat amb Focus.

Finalment, parlem de Passabarret, i la seva aposta per la Pallassa Pepa Plana i el pallasso Marcel Gros van fer humor. Vam poder recordar els gags clàssics dels dos pallassos, amb el seu caràcter tan fàcilment identificable.

PUBLICITAT