La llet materna, imprescindible pel creixement dels nadons

Gemma Martínez – llevadora de l’ASSIR (Atenció a la salut sexual i reproductiva) de Valls ens explica que és el Banc de Llet Materna, un servei que ja ha ajudat a més d’un miler de nadons prematurs, pels quals és imprescindible aquesta alimentació pel seu correcte creixement.

PUBLICITAT

 

La Parra, de l’IEV, educa en natura

El dimecres vinent es farà entrega de Premis del Premi de Natura Maria Murtra. Un guardó que anualment organitza l’Institut d’Estudis Vallencs dins del cicle de La Parra.

Mònica Moragas Cervelló – coordinadora d’activitats de l’Institut d’Estudis Vallencs – ens explica quin és el caràcter d’aquests premis i ens permet donar un cop d’ull dins de La Parra i les seves activitats.

 

El llegat de Pons d’Icart descansa a Valls

Pons d’Icart es considera el primer arquòleg de Tarragona, gràcies al llibre “La Grandesa de Tarragona”, que recull les obres arquitectòniques que poblaven la ciutat fa quasi mig segle, combinant-ho amb observacions sobre la societat de l’època.

L’original del llibre descansa a Valls, a l’Arxiu Comarcal de l’Alt Camp, i el dijous passat va rebre la visita dels estudiosos, en motiu del 500 aniversari del naixement d’aquesta important figura pel territori.

Salvador Cabré Llobet, director de l’arxiu comarcal de l’Alt Camp, ens explica qui era i perquè, 500 anys després, continua sent el centre d’atenció

PUBLICITAT