La ciutat de Valls comptarà amb 200 places més de pàrquing a partir d’ara. L’Ajuntament, per mitjà del regidor de Mobilitat i president de VIAS, Francesc Anguela i el primer tinent d’alcalde, Jordi Cartanyà, han fet oficial la reobertura del pàrquing de l’Hort del Carme. Amb les modificacions en les quals VIAS ha invertit 50.000€, no només s’ha asfaltat, pintat i senyalitzat, sinó que s’ha augmentat en 50 les places de pàrquing. Així parlava Francesc Anguela sobre els beneficis que pot aportar la millora de l’aparcament.

PUBLICITAT

A més de l’asfaltatge també s’han plantat 14 arbres al vial que dóna accés a l’escola Enxaneta. Aquesta segona actuació, amb una inversió de 7.000 euros, ha inclòs plantar els arbres i també la instal·lació del reg, una de les propostes escollides per la ciutadania en el marc del procés de Pressupostos Participatius de Valls. Seguint el fil de millores pel ciutadà, Jordi Cartanyà ha volgut destacar la importància dels aparcaments públics a la ciutat.  

L’aparcament de l’Hort del Carme s’uneix a les 8 zones d’aparcaments públics gratuïts de la ciutat amb un total 941 places. Tot i això, si posem el focus en el centre històric, veurem que compta amb tres grans aparcaments gratuïts (els de l’Hort del Carme, Cooperativa i Barri Antic) amb una capacitat total per a més de 500 vehicles.

PUBLICITAT