Ja s’ha obert el període d’inscripcions per al Casal d’Estiu Municipal que en aquesta edició estarà dedicat a acostar als joves al món del circ. El Casal, gestionat per l’Agrupament Escolta i Guia Verge de la Candela, és l’activitat infantil més popular per als mesos d’estiu i està obert a tots els infants d’entre 3 i 12 anys. En aquesta ocasió, els participants del casal tindran l’oportunitat de formar part d’una companyia de circ fictícia. 

PUBLICITAT

El casal, que es durà a terme a les instal·lacions del col·legi la Candela, comptarà amb tallers de manualitats, dansa, música o cuina, entre molts altres. També estan programades activats d’aigua per als infants i sortides a la piscina d’estiu del Fornàs.

L’Agrupament Escolta i Guia Verge de la Candela de Valls que enguany celebra el seu 60è aniversari, tornarà a gestionar el Casal d’Estiu Municipal. El CAU és una entitat d’educació en el lleure sense ànim de lucre. Actualment, el Cau està format per per 90 nois i noies d’entre 6 i 19 anys, 28 caps i 71 famílies.

Les inscripcions estan obertes fins el proper 22 de juny. Tots els interessats poden apuntar-s’hi de forma presencial a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament de Valls. A més, també estan obertes les inscripcions on-line que es poden realitzar a la pàgina del casal. El proper 14 de juny a les 20h a Vallsgenera, el Cau realitzarà una reunió oberta a totes les famílies interessades en les activitats. Recordem que al casal, la més veterana de les activitats infantils estivals, s’hi sumen també les que organitza el Patronat Municipal d’Esports i la segona edició del Casal de Teatre que se celebrarà al Teatre Principal coorganitzat per Xarxa de Cultura i la companyia La Peça.

PUBLICITAT