La ciutat de Valls comptarà amb 200 places més de pàrquing a partir d’ara. L’Ajuntament, per mitjà del regidor de Mobilitat i president de VIAS, Francesc Anguela i el primer tinent d’alcalde, Jordi Cartanyà, han fet oficial la reobertura del pàrquing de l’Hort del Carme. Amb les modificacions en les quals VIAS ha invertit 50.000€, no només s’ha asfaltat, pintat i senyalitzat, sinó que s’ha augmentat en 50 les places de pàrquing. Així parlava Francesc Anguela sobre els beneficis que pot aportar la millora de l’aparcament.

PUBLICITAT

A més de l’asfaltatge també s’han plantat 14 arbres al vial que dóna accés a l’escola Enxaneta. Aquesta segona actuació, amb una inversió de 7.000 euros, ha inclòs plantar els arbres i també la instal·lació del reg, una de les propostes escollides per la ciutadania en el marc del procés de Pressupostos Participatius de Valls. Seguint el fil de millores pel ciutadà, Jordi Cartanyà ha volgut destacar la importància dels aparcaments públics a la ciutat.  

L’aparcament de l’Hort del Carme s’uneix a les 8 zones d’aparcaments públics gratuïts de la ciutat que ja compta amb un total 941 places. Tot i això, si posem el focus en el centre històric, veurem que compta amb tres grans aparcaments gratuïts (els de l’Hort del Carme, Cooperativa i Barri Antic) amb una capacitat total per a més de 500 vehicles.

____________________________________________

El Casal d’Estiu dedica l’edició d’aquest any al món del circ

Ja s’ha obert el període d’inscripcions per al Casal d’Estiu Municipal que en aquesta edició estarà dedicat a acostar als joves al món del circ. El Casal, gestionat per l’Agrupament Escolta i Guia Verge de la Candela, és l’activitat infantil més popular per als mesos d’estiu i està obert a tots els infants d’entre 3 i 12 anys. En aquesta ocasió, els participants del casal tindran l’oportunitat de formar part d’una companyia de circ fictícia. 

El casal, que es durà a terme a les instal·lacions del col·legi la Candela, comptarà amb tallers de manualitats, dansa, música o cuina, entre molts altres. També estan programades activats d’aigua per als infants i sortides a la piscina d’estiu del Fornàs.

L’Agrupament Escolta i Guia Verge de la Candela de Valls que enguany celebra el seu 60è aniversari, tornarà a gestionar el Casal d’Estiu Municipal. El CAU és una entitat d’educació en el lleure sense ànim de lucre. Actualment, el Cau està format per per 90 nois i noies d’entre 6 i 19 anys, 28 caps i 71 famílies.

Les inscripcions estan obertes fins el proper 22 de juny. Tots els interessats poden apuntar-s’hi de forma presencial a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament de Valls. A més, també estan obertes les inscripcions on-line que es poden realitzar a la pàgina del casal. El proper 14 de juny a les 20h a Vallsgenera, el Cau realitzarà una reunió oberta a totes les famílies interessades en les activitats. Recordem que al casal, la més veterana de les activitats infantils estivals, s’hi sumen també les que organitza el Patronat Municipal d’Esports i la segona edició del Casal de Teatre que se celebrarà al Teatre Principal coorganitzat per Xarxa de Cultura i la companyia La Peça.

PUBLICITAT