L’històric mercat de fruita i verdura de Valls serà l’escenari de la pròxima edició del ‘Showcooking’. La regidoria de Comerç i Turisme ha encetat la campanya de promoció del mercat, en un projecte que ja compta amb la participació de l’Associació de Restauradors de Valls. L’anomenat ‘Showcooking’ agruparà una altra vegada els productes de temporada i quilòmetre zero amb la tradició gastronòmica vallenca. Òscar Peris, Regidor de Comerç i Turisme, ha volgut descriure així un dels principals objectius de la mostra gastronòmica. 

PUBLICITAT

Els protagonistes del ‘Showcooking’ de cuina de mercat que se celebrarà el dissabte 2 de juny a les 12 seràn Cristina Sans del restaurant KdeValls, Albert Roig del ForEvents i Suso Hernàndez del Julià Mallol. Recordem també que tots els assistents tindran com obsequi la bossa de compra reutilitzable amb el nou logotip promocional del mercat vallenc.

Albert Roig, responsable de For Events, ha volgut destacar la importància d’incorporar cuiners que utilitzin aliments de qualitat per dur a terme els plats als restaurants pertinents. Amb les demostracions de cuina en directe com el ‘Showcooking’ es busca unir el mercat al món de la restauració per posar en valor la importància de lligar la cuina i els restaurants als proveïdors i pagesos locals com a model ecogastronòmic de proximitat.

PUBLICITAT