L’històric mercat de fruita i verdura de Valls serà l’escenari de la pròxima edició del ‘Showcooking’. La regidoria de Comerç i Turisme ha encetat la campanya de promoció del mercat, en un projecte que ja compta amb la participació de l’Associació de Restauradors de Valls. L’anomenat ‘Showcooking’ agruparà una altra vegada els productes de temporada i quilòmetre zero amb la tradició gastronòmica vallenca. Òscar Peris, Regidor de Comerç i Turisme, ha volgut descriure així un dels principals objectius de la mostra gastronòmica. 

PUBLICITAT

Els protagonistes del ‘Showcooking’ de cuina de mercat que se celebrarà el dissabte 2 de juny a les 12 seràn Cristina Sans del restaurant KdeValls, Albert Roig del ForEvents i Suso Hernàndez del Julià Mallol. Recordem també que tots els assistents tindran com obsequi la bossa de compra reutilitzable amb el nou logotip promocional del mercat vallenc.

Albert Roig, responsable de For Events, ha volgut destacar la importància d’incorporar cuiners que utilitzin aliments de qualitat per dur a terme els plats als restaurants pertinents. Amb les demostracions de cuina en directe com el ‘Showcooking’ es busca unir el mercat al món de la restauració per posar en valor la importància de lligar la cuina i els restaurants als proveïdors i pagesos locals com a model ecogastronòmic de proximitat.

____________________________________________

Valls acull una jornada solidària entorn la figura d’Anna Gabriel

Valls ha estat l’escenari d’una jornada solidària que ha girat entorn la figura d’Anna Gabriel. L’esdeveniment, organitzat aquest diumenge pel CDR Valls-Alt Camp, ha comptat amb tot tipus d’activitats que van servir per amenitzar la jornada. L’acte, emplaçat a la plaça de la Zeta, no només ha servit per posar sobre la taula el cas de la política de Sallent de Llobregat, sinó que ha estat una plataforma per exposar casos que, segons l’organització, requerien atenció ciutadana. Carles Cubos, membre de l’organització de l’acte, ha expressat així la necessitat d’exposar altres casos de repressió.

Diverses activitats i actes van cobrir una jornada que va comptar amb un gran nombre de ciutadans que es van aplegar per donar el seu suport als represaliats polítics. Carles Cubos ha explicat on han anat destinats tots els guanys de la jornada.

Una de les activitats amb més participació de la jornada va ser la quina, la qual comptava amb la participació de 18 establiments, artistes, entitats i productors de Valls.

____________________________________________

ESPORTS: El Cadet Masculí del CB Valls es proclama campió de lliga

Bones notícies pel CB Valls. El Cadet Masculí del Club Bàsquet Valls s’ha proclamat campió de lliga després de guanyar la final del campionat territorial disputada al pavelló Joana Ballart. Jaume Pros ens n’explica totes les claus.

PUBLICITAT