Valls ha estat l’escenari d’una jornada solidària que ha girat entorn la figura d’Anna Gabriel. L’esdeveniment, organitzat aquest diumenge pel CDR Valls-Alt Camp, ha comptat amb tot tipus d’activitats que van servir per amenitzar la jornada. L’acte, emplaçat a la plaça de la Zeta, no només ha servit per posar sobre la taula el cas de la política de Sallent de Llobregat, sinó que ha estat una plataforma per exposar casos que, segons l’organització, requerien atenció ciutadana. Carles Cubos, membre de l’organització de l’acte, ha expressat així la necessitat d’exposar altres casos de repressió.

PUBLICITAT

Diverses activitats i actes van cobrir una jornada que va comptar amb un gran nombre de ciutadans que es van aplegar per donar el seu suport als represaliats polítics. Carles Cubos ha explicat on han anat destinats tots els guanys de la jornada.

Una de les activitats amb més participació de la jornada va ser la quina, la qual comptava amb la participació de 18 establiments, artistes, entitats i productors de Valls.

PUBLICITAT