Un dels punts més destacats del Ple d’ahir, dia 28 de maig, va ser la moció per millorar el Polígon Industrial de Valls presentada pel PSC. La proposta presentada per Rosa Mª Ibarra, Regidora i Portaveu del PSC, no va aconseguir els vots necessaris per prosperar, tot i això va generar un debat que va plantejar diversos aspectes per millorar. Així explicava Rosa Mª Ibarra, la necessitat de tirar endavant la millora tot recordant una moció proposada l’any 2015.

PUBLICITAT

Després de repassar el seguit de millores que s’havien de tenir en compte, la CUP va voler donar suport a la moció plantejada pel PSC. Paloma Vicente, regidora de la CUP, assegurava que és necessari la creació d’un ens que reagrupi i analitzi les necessitats del sector industrial emplaçat al Polígon.

Una vegada plantejada la moció, Dolor Farré, Regidora de Via Pública, va voler indicar la falta de fonaments de la proposta de millora i va procedir a destacar els motius pels quals el Polígon segueix sent una de les zones més pròsperes de la ciutat.

En el torn de rèplica, Rosa Mª Ibarra va voler destacar la quantitat de pressupost sobrer en els pressupostos dedicats a la zona del Polígon Industrial de Valls els anys 2016 i 2017. Seguidament, Dolors Farré va voler aclarir el dubte que posava sobre la taula el PSC.

En el moment de l’explicació de vot, tant Compromís per Valls com el Partit Popular, van voler donar la seva opinió. Ramon Font, Regidor i Portaveu de Compromís per Valls, explicava així la necessitat de mocions com la de l’oposició per fomentar les millores a la ciutat. Per la seva banda, Francesc Caballero, també va voler expressar la necessitat de cuidar una de les zones que atrau més inversors.

Han estat 8 vots a favor i 13 en contra.

PUBLICITAT