Els caps de llista de l’Ajuntament de Valls es reuneixen als estudis de Ràdio Ciutat de Valls un any abans de les eleccions per debatre sobre l’estat de la ciutat. Durant una hora els portaveus se centren en el barri antic, com a nucli històric de la ciutat i un dels punts més polèmics del moment.

PUBLICITAT

Comencem, però, amb política espanyola. Avui ha prosperat la primera moció de censura d’un president de l’Estat Espanyol, i els líders vallencs comenten com podria afectar el canvi de govern sobtat a la ciutat.

Hem parlat del Barri Antic i el llegat de la llei de barris: Museu casteller, rehabilitació dels habitatges, la convivència entre els veïns… i les principals inversions en infraestructures que s’han fet i que s’haurien de fer en clau de futur.

Reflexionem també sobre Ca Xapes, edifici històric que durant anys ha estat tancat i que enguany compta amb una partida pressupostària superior al milió d’euros. Els seus usos i el calendari creen dubtes sobre el projecte entre alguns dels grups municipals.

Finalitzem amb el Pla especial de Torrents, un dels projectes més ambiciosos de la ciutat però que s’ha de mirar a llarg termini. El projecte ha estat a primera línia de debat polític durant molt temps, però, en quin moment es troba ara?

Ens acompanyen:

  • Marc Ayala de Convergència Democràtica de Catalunya
  • Jordi Cartanyà d’Esquerra Republicana de Catalunya
  • Rosa Ma Ibarra del Partit Socialista de Catalunya
  • Jordi Robert de la Crida per Valls-CUP
  • Ramon Font de Compromís.Francesc Caballero, del Partit Popular, no ha pogut assistir a la tertúlia per motius de calendari i excusem la seva assistència.
PUBLICITAT