La Cambra de Comerç i Indústria de Valls estarà present a IMEX 2018, la fira de
negoci internacional i comerç exterior que es celebra al Moll de Costa del Port de Tarragona. La Cambra disposarà d’un estand propi el dijous i divendres 14 i 15 de juny, que estarà a la disposició de les empreses que ho desitgin per a que puguin exposar mostres dels seus productes o catàlegs amb l’objectiu de donar-se a conèixer tant al visitant professional com a representants internacionals. L’IMEX 2018 representarà una bona oportunitat per a promocionar les empreses de la demarcació de la Cambra de Valls en un context internacional.

PUBLICITAT

La fira IMEX porta 16 anys celebrant-se, amb 33 fires realitzades en total, agrupant empreses de més de 30 països del món i representants internacionals que mantenen entrevistes personals amb les organitzacions que ho demanin.

PUBLICITAT