Es presenten les novetats d’una de les activitats més emblemàtiques de la ciutat. El Ball de Vells de Valls, organitzat i portat a escena pel Grup del Teatre Principal, ha presentat diversos elements per l’edició d’aquest any. Per una banda, el grup s’ha encarregat de distribuir pels seus canals 2.0 una paròdia musical de l’èxit “Lo malo”. El clip ha estat realitzat amb la col·laboració de l’estudi EchoStudio, enregistrat per EnfokArt i amb el restaurant vallenc Portal22 com a escenari.

PUBLICITAT

Per altra banda, el grup ha volgut presentar un nou ventall fúcsia que s’unirà a la col·lecció anual. A més, el grup també ha acompanyat el ventall d’un domàs que també es podrà adquirir a diversos establiments de la ciutat com la Llibreria Roca, El Safareig, Lluïsa Vives Joguets i d’altres.

El Ball de Vells de Valls escalfa motors per Sant Joan, quan es podrà veure els dies 22, 23 i 24 de juny en les seves representacions a les places, així com al Tomb del Poble i Completes. Recordem que al nostre web podreu accedir al videoclip protagonitzat pel Grup del Teatre Principal amb la col·laboració de l’estudi EchoStudio.

Clica aquí per visualitzar el videoclip.

PUBLICITAT