La regidoria de Joventut i Acció Cívica, presenta per cinquè any consecutiu una nova edició de l’Estiu Actiu, el programa d’activitats que tindrà lloc al llarg del mes de juliol. El programa està avalat per les més de 5.000 persones que ja han participat en edicions anteriors. El conjunt d’activitats es desenvoluparà entre el 2 i el 23 de juliol a la ciutat de Valls. Amb aquesta iniciativa el Centre Cívic, vol potenciar les activitats comunitàries durant l’estiu en diversos espais de la ciutat.

PUBLICITAT

El programa compta amb un total de 36 propostes d’activitats dividides en diferents categories: espectacles i activitats infantils o en família (7 activitats), càpsules formatives (8 tallers), pinzellades digitals (3 tallers), juliol passat per aigua, programació conjunta de VallsJove i el Patronat d’Esports destinada al públic jove (4 activitats), descobrim Valls (13 activitats), i Viu l’estiu al carrer! (integrat per la setmana de cinema La Parra, a càrrec de l’Institut d’Estudis Vallencs i Cine Club Valls) conformen el gruix de l’edició 2018 de l’Estiu Actiu.

Bàrbara Flores, Regidora d’Acció Cívica i Joventut descrivia així el caràcter participatiu del programa.

Les activitats són gratuïtes, tot i això requereixen inscripció prèvia per a previsió de places. El període d’inscripcions s’iniciarà el dilluns 11 de juny i es poden realitzar a les oficines del Centre Cívic i del servei de Joventut (Espai Ca Creus, c/ Sant Pere, 2) de dilluns a divendres de 10 a 14 hores. Les inscripcions es podran realitzar fins dos dies abans de l’activitat o fins a esgotar places. Cada persona es podrà inscriure fins a un màxim de 4 activitats de caràcter gratuït.

 

PUBLICITAT