El CB Valls fa oficial un nou fitxatge per reforçar el seu equip de lliga EBA. El club vallenc ha aconseguit els serveis de Modestas Marscionka, un jove jugador lituà que s’unirà a les files del CB Valls Nutrion la pròxima temporada.

PUBLICITAT

Marscionka arriba al club blanc i roig procedent de les categories inferiors del Joventut de Badalona, on va arribar l’any 2014. Tot i això, darrerament ha estat entrenant amb el GBA Basketball Academy de Praga.

Jaume Pros, cap de premsa del CB Valls ens explica les claus del seu fitxatge.

El jove ha signat el seu compromís amb el CB Valls tot assegurant que es disposa a treballar per guanyar-se la confiança de l’entrenador. Marscionka, el qual la seva posició natural és d’aler-pivot, arriba a l’entitat amb 18 anys i 2 metres d’alçada. El jove es desplaçarà a Valls en els pròxims dies per incorporar-se a la disciplina del seu nou club.

PUBLICITAT