La nit més important de l’any, la Nit de Premis

PUBLICITAT

Aquest dissabte es celebra una de les nits més importants de l’any per Valls, la Nit de Premis. Al Centre cultural, a les 20.30h, s’entregaran 25 guardons que corresponen a 19 premis, gràcies a 13 entitats i institucions vallenques. Jordi Paris, vicepresident de la Fundació Ciutat de Valls, ens parla de les sorpreses que amaga la nit, la seva importància i, inevitablement, la reivindicació en suport dels presos polítics que es durà a terme.

Escolta-ho

 

El circ de l’estiu amb el Casal Municipal

Fa anys que el Cau de Valls coordina el Casal d’estiu Municipal i enguany s’hi suma l’associació Trèvol. Les dues entitats realitzen una proposta d’educació en valors a través del lleure i el joc, a preus populars, perquè ningú pugui quedar-ne a fora.

Ens expliquen el casal d’enguany l’Aleix de Bofarull, la Olivia Martí i la Eva González.

Escolta-ho

 

El bàsquet com a eina educativa

En Jaume Pros, el nostre col·laborador habitual que ens parla del CBValls ens visita a l’estudi de Ràdio Ciutat de Valls acompanyat de Joan Carles Sanz, Director de l’Escola i Acadèmia de CBValls.

Fem un repàs de com ha anat l’aposta pels infants en el club de bàsquet, quins són els aspectes a millorar i quins objectius es marquen per l’any vinent, com reforçar la formació de formadors, per tal d’oferir una atenció excel·lent pel que fà al bàsquet, però també més humana i fonamentada en els valors de l’esport.

Escolta-ho

PUBLICITAT