La Biblioteca Popular de Valls és la protagonista d’aquest any. El seu centenari ha provocat que diverses activitats girin entorn l’il·lustre edifici vallenc. Amb l’objectiu de seguir donant importància a l’efemèride, la Biblioteca Popular serà l’escenari de la Casa de la Festa, l’exposició del Seguici cerimonial de la ciutat. Aquesta exposició és una iniciativa organitzada per la Unió Anelles de la Flama juntament amb els diferents elements, balls i entitats festives vallenques.

PUBLICITAT

Com a novetat, l’exposició incorpora aquest any la indumentària del Ball dels Cercolets, estrenada l’any passat, i que se suma a la mostra després de participar per primer cop en el seguici de la ciutat el passat Sant Joan.

Els centres escolars vallencs visitaran l’espai per tal de donar a conèixer el patrimoni festiu de la ciutat als més petits. Les visites escolars es realitzaran els matins del 7 al 15 de juny, de manera complementària als horaris d’obertura habitual. Per la resta de ciutadans, La Casa de la Festa es podrà visitar, com és habitual, del 5 al 17 de juny en els següents horaris: els dimarts de 17 a 20h, de dimecres a dissabte d’11 a 14h i de 17 a 20h i els diumenges d’11 a 14h.

PUBLICITAT