El panorama musical vallenc té un nou esdeveniment a l’horitzó. L’Associació Amics de la Música de Valls i les Joventuts Musicals de l’Alt Camp, organitzen la 13ª temporada de la Nit de Clàssics. En aquesta ocasió, la temporada de concerts girarà entorn la figura de Robert Gerhard, compositor i músic vallenc. Segons els organitzadors, Robert Gerhard, compta amb reconeixement internacional, tot i això encara és un estrany entre els vallencs i per la resta del país.

PUBLICITAT

Així doncs, per la relació que té amb l’obra d’aquest compositor universal, l’organització atorgarà el rol de padrí d’honor al mestre Edmon Colomer. Especialista i estudiós de l’obra de Robert Gerhard, és qui més enregistraments ha editat de les obres del compositor vallenc.

Romà Galimany, president de l’Associació Amics de la Música de Vallsl, definia així el valor de Robert Gerhard com a il·lustre músic vallenc en la temporada 2018-19. Per altra banda, Marc Ayala, regidor de Cultura, ha volgut explicar la importància de la cultura musical per la gent jove.

La temporada gaudirà de 19 concerts que comprenen des del 20 de setembre d’aquest any fins al 20 de juny de l’any 2019. La venda d’entrades al públic estarà disponible des del dia 14 de setembre del 2018, per a tots els concerts de la temporada 2018-2019, a les taquilles del Teatre Principal i a Ticketea www.ticketea.com.

PUBLICITAT