Els amants d’un dels períodes més interessants de l’univers artístic estan d’enhorabona. Aquest diumenge 17 de juny a les 11h el Museu de Valls presentarà una nova exposició que portarà el títol de “El Noucentisme a la col·lecció del Museu de Valls“. L’exposició estarà vinculada als actes del centenari de la primera Biblioteca Popular de la Mancomunitat de Catalunya i presentarà una selecció de peces artístiques de l’època noucentista.

PUBLICITAT

El noucentisme va ser un moviment cultural i ideològic molt present a la Catalunya dels primers trenta anys del segle XX. Una etapa on abundaven tot tipus de creacions artístiques, en aquesta mostra, però, hi domina l’escultura més que la pintura. Els autors representats són: Arístides Maillol, Esteve Monegal, Joaquim Sunyer, Josep Granyer, Marià Pidelasserra, Cèsar Martinell, Xavier Nogués, Rafael Solanic, Enric Casanovas, Josep Clarà i Manuel Humbert.

A més, l’organització ha confirmat que un cop inaugurada la mostra, a les 11.30h, tindrà lloc un concert a càrrec de l’Orquestra Robert Gerhard, que maridarà les obres d’art amb les seves notes musicals. L’exposició es podrà visitar fins el pròxim 26 d’agost en l’horari habitual: de dimarts a dissabte d’11 a 14 i de 17 a 20h i diumenges i festius d’11 a 14h.

PUBLICITAT