Comencem les entrevistes amb els portaveus dels grups municipals al plenari de l’Ajuntament.

PUBLICITAT

Ramón Font és l’únic regidor de Compromís per Valls, un repte que van afrontar com a conglomerat de diversos partits polítics i que va significar la primera cadira al ple pels comuns. Font assegura que ha estat un repte, que han après dia a dia, però que no ha estat gens fàcil seure en solitari en el ple.

Valora també les polítiques municipals durant els tres anys de legislatura, durant els quals, assegura, s’ha notat positivament l’entrada d’ERC al Govern però encara sense arribar al que defensen des del seu partit. Explica que les polítiques socials són la base del seu partit, i que s’ha d’apostar menys pel totxo i més pel medi ambient.

 

Ens explica també que ell es veu amb ganes i il·lusionat de continuar com a cap de llista de Compromís, sempre que el partit el ratifiqui.

Finalment, fa una crida als partit d’ideologia d’esquerres a treballar units ja que, en cas d’haver-se aliat per les últimes eleccions, haurien pogut fer govern.

PUBLICITAT