Aquest diumenge Valls celebra la 3a mostra de Cultures, una oportunitat per descobrir tradicions d’altres racons del món, representats amb les persones de diferents cultures que conviuen a Valls. Si la globalització és un factor innegable, amb els seus aspectes postius i negatius, un d’inevitablement positiu és la diversificació de qualsevol societat, i Valls no n’és una excepció. Persones de Marroc, Gàmbia, Senegal, Romania, Colòmbia, República Dominica i Xina, així com la comunitat gitana posen en comú tota la seva riquesa cultural. L’Ajuntament dóna l’impuls, les entitats el contingut i l’organització s’ha encarregat a Batall Produccions. L’acte no només es basa en les mostres i tallers, també hi ha espectacles musicals, tast gastronòmics i tota una sèrie d’activitats.

PUBLICITAT

Però els protagonistes sens dubte són les persones de diverses cultures que fan possible la mostra. Per això ens acompanya als estudis Hafida Elouahabi i Fatima el Huadini, del col·lectiu Dones Inquietes i Altagracia Roman, representant de la República Dominicana

PUBLICITAT