L’Ajuntament de Valls destina fins a 5000 euros per la parròquia de Sant Joan i la capella del Roser. Una injecció important per dos dels atractius turístics de la ciutat. Des del consistori activaran així, un dels punts d’interès de la capital de l’Alt Camp inclosa en una de les rutes guiades de la ciutat, el més alt de les esglésies parroquials de Catalunya amb 74 metres d’alçada.

PUBLICITAT

Una obra de l’arquitecte Francesc Vilar construida entre els anys 1985 i 1987. I que tindrà una subvenció per tal de poder adequar l’espai i poder ser oberta al públic per les visites turístiques. Així ho explicava el regidor de comerç i turisme de l’Ajuntament de Valls en declaracions a Ràdio Ciutat de Valls, Òscar Peris.

Una actuació per fer accessible uns dels equipaments turístics més importants de la ciutat de Valls i fer accessible el campanar més alt de Catalunya. Des de fa uns mesos, l’agència de turisme de Catalunya va visitar els dos equipaments per tal de posar-hi el focus com un dels llocs d’interès nacional. Tot plegat, la dotació de 5.000 euros es troba sota el paraigües del conveni entre el consistori vallenc i la parròquia de la ciutat.

PUBLICITAT