El Club Bàsquet Valls ha confirmat com serà l’adquisició d’entrades pel partit de Lliga Catalana EBA en el derbi amb el Club Bàsquet Tarragona. L’aforament continuarà sent del 70% i les entrades seran gratuïtes però nominals. És a dir, caldrà recollir les entrades a les oficines del club per poder assistir-hi al partit i d’aquesta manera controlar-ne els seients permesos.

PUBLICITAT

Amb tot, dimecres 15 de setembre hi serà disponible pels socis i sòcies del club de 18h de la tarda a 19:30h del vespre, a més de jugadors, jugadores i tècnics de totes les categories blanc-i-vermells. A partir de dijous 16, es posarà a disposició l’entrada general fins a esgotar existències.

El club vallenc també posarà a disposició de l’afició del Club Bàsquet Tarragona el 10% de les entrades, unes 50 localitats disponibles per l’afició del conjunt del Serrallo

El duel serà dissabte 18 de setembre a les 19h de la tarda des del pavelló Joana Ballart en el tercer partit de Lliga Catalana EBA. Un partit que també es podrà veure en directe per CB Valls Televisió a través del seu canal de youtube. Enllaç del partit aqui

PUBLICITAT