Valls es prepara per una nova edició de l’esmorzar de veremadors, una de les activitats promocionals que duuen a terme els mercats promocionals de la fruita i la verdura. L’esmorzar, que s’organitza sota el paraigües de l’Associació de Restauradors de Valls, la Regidoria de Comerç i Turisme i la Societat Agrícola de Valls, ho acolliran el proper dissabte 25 de setembre a la plaça del Blat.

PUBLICITAT

Una activitat que constarà d’un esmorzar de sardines, pa de pagès, tomaca, raïm o vi entre altres. Tot plegat, amb l’actuació del grup vallenc Fenya Rai que actuarà dins la plaça del Blat amb el seu nou treball com a esdeveniment central.

Una activitat a preu popular de 3 euros i en què s’hauran d’aconseguir uns tíquets a través de l’Oficina Municipal de Turisme, on s’hi han posat a la venda 220 butlletes. Després de l’èxit dels anys anteriors, volen repetir la gran acollida que ha tingut l’esmorzar de veremadors a la capital de l’Alt Camp. Així ho explicava el regidor de comerç de l’Ajuntament de Valls, Òscar Peris.

Enguany, s’establiran dos torns per preservar les mesures de seguretat de la pandèmia de la COVID-19. En primer lloc, de 8:30h a 10 hores i de 10:30 fins les 12 del migdia. L’esmorzar dels veremadors servirà com a proposta popular per conèixer els principals productes de la ciutat de Valls i la seva gastronomia i s’emmarca dins la campanya “Vine al mercat, hi trobaràs la ciutat autèntica”, al mercat de fruita i verdura de Valls.

PUBLICITAT