Tornada a la normalitat per al Centre Cívic de Valls que engegarà motors amb més de 40 activitats durant el curs 2021-2022. En total, hi hauran més de 600 hores de programació per a diversos públics, des dels infants fins a gent més gran. Les inscripcions ja s’han posat a disposició a les dependències del Centre Civic, on s’esperen agilitzar les inscripcions i reduir el temps d’espera per poder assistir-hi durant tot el curs. 

PUBLICITAT

Hi destaquen algunes activitats que es recuperen a la nova programació degut a què es van suspendre a causa de la pandèmia. D’altra banda, també es donarà continuïtat a algunes activitats exitoses com és el cas del curs de lettering de Marta Palau, el curs d’escriptura “Tast de lletres” o l’Espai de Jocs, entre altres. 

Amb tot, amb la voluntat de poder fer més accessibles les xerrades, des del Centre Cívic han proposat que la meitat de tallers i els espectacles infantils i les activitats programades siguin gratuïtes. Les activitats del nou curs del Centre Cívic de Valls s’iniciaran a partir del 20 de setembre.

PUBLICITAT