El CB Valls Òptiques Teixidó tindrà un duel de nivell davant el Força Lleida al Pavelló Joana Ballart. Es tracta d’un altre partit preparatiu de pretemporada per anar rodant l’equip i serà amb un equip que sempre hi té possibilitats a entrar a la lliga ACB com són els lleidetans.

PUBLICITAT

En aquest partit, els d’Oriol Pozo arriben amb la moral alta després de superar a l’últim suspir al CB Salou en Lliga Catalana EBA. Serà a tres quarts de nou del vespre, on els vallencs tindran l’oportunitat d’anar creixent davant d’un rival superior, tal i com explicava el tècnic dels blanc-i-vermells.

Per aquest matx, serà baixa Guillem Fàbregas que va patir un esquinç davant el Club Bàsquet Salou, a més d’Adrià Trové.

Tercer matx de pretemporada per el Club Bàsquet Valls per seguir en la posada a punt per la temporada. El proper duel en partit oficial serà la setmana vinent en Lliga Catalana EBA davant el Club Bàsquet Tarragona.

PUBLICITAT