Compartir

El CB Valls Òptiques Teixidó tindrà un duel de nivell davant el Força Lleida al Pavelló Joana Ballart. Es tracta d’un altre partit preparatiu de pretemporada per anar rodant l’equip i serà amb un equip que sempre hi té possibilitats a entrar a la lliga ACB com són els lleidetans.

En aquest partit, els d’Oriol Pozo arriben amb la moral alta després de superar a l’últim suspir al CB Salou en Lliga Catalana EBA. Serà a tres quarts de nou del vespre, on els vallencs tindran l’oportunitat d’anar creixent davant d’un rival superior, tal i com explicava el tècnic dels blanc-i-vermells.

Per aquest matx, serà baixa Guillem Fàbregas que va patir un esquinç davant el Club Bàsquet Salou, a més d’Adrià Trové.

Tercer matx de pretemporada per el Club Bàsquet Valls per seguir en la posada a punt per la temporada. El proper duel en partit oficial serà la setmana vinent en Lliga Catalana EBA davant el Club Bàsquet Tarragona.