Ja fa setmanes que van iniciar-se els treballs de millora en els teatres de Valls en els seus equipaments escènics. Tant el Teatre Principal com el Centre Cultural de Valls gaudiran de diverses renovacions profundes.

PUBLICITAT

Hi destaquen la pavimentació, pintura escènica, així com l’adquisició d’un nou linòleum per muntatges de coreografia de dansa. Un canvi significatiu serà la remodelació amb colors negres i foscos als escenaris per captar notablement l’atenció del públic en l’obra dins la caixa negra.

Així ho explicava el regidor de cultura de l’Ajuntament de Valls, Marc Ayala.

En total, la inversió d’aquestes millores comporten d’un cost de més de 117.000 euros. Una aposta important pels equipaments de la cultura, en què el Teatre Principal compaginarà els treballs de millora amb la programació del Festival Guant mentre que el Centre Cultural no acollirà programació teatral estable fins les properes Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela 2021 + 1.

PUBLICITAT