Valls commemora la Diada Nacional de Catalunya al Passeig dels Caputxins com a escenari central de l’efemèride. El programa d’actes es celebraran a la ciutat el 10 de setembre on s’haurà de reservar entrada prèvia. 

PUBLICITAT

Tot plegat, comptarà amb les tradicionals actuacions musicals, la lectura del manifest i l’entonació del cant dels Segadors com a esdeveniments centrals. Les restriccions però, han obligat a modificar l’acte de vigília on tradicionalment es duia a terme l’actuació castellera on s’hi farà un acte cultural breu. 

Malgrat tot, un any més s’ha volgut retre homenatge al món casteller i sardanista, colpejats per les limitacions viscudes el darrer any i mig en el context de la pandèmia de la COVID-19. L’aforament serà limitat i caldrà fer reserva prèvia per via telemàtica o telefònica.

Amb tot, el mercat de la roba, fruita i la verdura es passarà el mateix divendres 10 de setembre amb motiu de la festivitat.

PUBLICITAT