La plaça dels Pins del barri de la Xamora serà l’escenari de la projecció del film “Gustau, la Transició al descobert” de Jaume Domènech el proper dijous al vespre. Serà obert al públic i gratuït, amb reserva d’entrades prèvia que es podran adquirir de manera telemàtica i organitzat per l’entitat Gent Republicana.

PUBLICITAT

El llargmetratge narra la història del jove Gustau Muñoz, de 16 anys, que va acabar assassinat a trets per la policia durant una manifestació l’Onze de setembre de 1978 on reclamava la independència de Catalunya. L’obra posa en dubte el paper polític durant la Transició Democràtica i apel·la diversos interrogants sobre el modus operandi del govern en una època encara convulsa.

Així ho explicava, el president de la Federació de Veïns i pedanies de Valls i del barri de la Xamora, Andreu Garcia. 

L’estrena de la projecció del film serà a dos quarts de vuit del vespre a la plaça dels Pins de Valls.

PUBLICITAT