La Unió Esportiva Valls es desplaçava aquest dissabte a Amposta per jugar un triangular amb l’equip local i el Cambrils Unió en motiu de la primera edició del trofeu Manolo Añó. El format del torneig eren tres partits d’una part de 45 minuts.

PUBLICITAT

Els homes de Manel Cazorla empataven sense gols en el partit inaugural davant el Cambrils. Aquesta situació portava a l’equip a jugar-s’ho tot a la tanda de penals. Una habilitat des dels onze metres favorable als del Baix Camp i, per tant, no era possible classificar-se per a la gran final.

Seguidament, la UE Valls s’enfrontava al CF Amposta en un partit més dinàmic. Els locals s’avançaven per un penal provocat pel porter Albert Alfonso, el qual va ser expulsat.  Tot i jugar amb un home menys, al cap d’uns minuts, Arnau Miró aconseguia empatar el partit després de la sortida d’un córner.

Malgrat la inferioritat numèrica, els vallencs van tenir possibilitats de capgirar el marcador amb bones ocasions als darrers instants. Tot i això, el xiulet final de l’àrbitre tornava a portar-los a la tanda de penals. Aquest cop, l’encert era blanc-i-vermell i s’aconseguia la segona posició del torneig.

En l’últim enfrontament, l’Amposta s’imposava amb comoditat al Cambrils per 3 a 0. Un resultat que permetia als del Montsià proclamar-se vencedors del trofeu.

Després d’aquest test, la UE Valls tornarà a disputar un amistós el pròxim diumenge 12 de setembre, a dos quarts de sis de la tarda, al camp de l’Aldeana de 2a Catalana.

PUBLICITAT