El Club Bàsquet Valls s’emporta el botxí en el derbi davant el CB Salou amb una cistella guanyadora d’Oriol Besora que va fer decantar la balança 60-63. En el debut en Lliga Catalana, els vallencs van saber aixecar-se després d’un inici dubitatiu en atac i en defensa, en què el primer quart van marxar dotze punts per sota al marcador (22-10).

PUBLICITAT

Al segon quart, l’equip començava a remar i escurçava diferències a 9 punts al descans, amb un marcador de 37 a 28. Ja en la represa, el Valls continuava amb la dinàmica positiva del segon quart i en el tercer temps es van desfer les distàncies en només un punt d’aventatge pel CB Salou (49-48).

Així ho expressava el tècnic del CB Valls, Oriol Pozo.

En l’últim temps, els vallencs s’emportaven el partit gràcies a una cistella guanadora d’Uri Besora que donava la victòria final per 63 a 60. Primer triomf en el primer duel oficial de temporada pels vallencs que en la propera jornada descansaran i serà el torn de CBT i Salou. El proper partit, serà a la tercera jornada a casa davant el Club Bàsquet Tarragona.

PUBLICITAT