Partit atractiu de pretemporada el que es va viure al Joana Ballart entre el CB Valls Òptiques Teixidó i el Força Lleida de LEB Or. Els d’Oriol Pozo van deixar unes magnifiques sensacions davant d’un rival superior de dues categories més que va mostrar la seva experiència i qualitat a domicili.

PUBLICITAT

Era el tercer test de pretemporada, i els vallencs van seguir deixant les bones sensacions dels partits anteriors i encara amb la moral pels núvols després de la victòria sobre la botzina davant el CB Salou.

Així valorava el nivell dels locals davant un rival d’entitat, el tècnic del CB Valls, Oriol Pozo.

Els blanc-i-vermells van avançar-se fins i tot al primer quart amb un gran joc col·lectiu on Marcus Vinicius era el més destacat pels vallencs on s’enfrontava al seu exequip. Al segon quart, el Força Lleida va tirar de qualitat i amb una defensa més agressiva eixemplava les distàncies fins als 9 punts al descans.

Ja en la represa, els locals creixien en la zona i feien mal al contracop amb un gran David Loras, nou fitxatge provinent del CBT que va començar a embutxacar-se l’afició. 

El Força Lleida mitjançant el talent de Michael Carrera era capaç de mantenir les distàncies 46 a 57, tot i els bons minuts de joc dels vallens. En el darrer quart, els de la capital de l’Alt Camp sortien més endollats amb dues cistelles consecutives de Jony Medina que posava un parcial de 5 a 0 i només col·locava en sis punts de diferència els dos equips.

El Força Lleida va tornar a tirar de potencial i ofici i en dos minuts van esclafar qualsevol possibilitat de sorpresa al Joana Ballart. Malgrat tot, el partit finalitzava amb la tònica els 9 punts de diferència (69-78). 

El proper partit, el CB Valls disputarà l’últim duel de pretemporada davant el filial del Girona, abans no s’enfronti en la gran cita en Lliga Catalana EBA en el derbi davant el CBT.

PUBLICITAT