El món de l’esport es reuneix una vegada més en el marc d’una nit de reconeixement. Aquest divendres, 15 de juny, se celebrarà la 28ª edició de la Nit de l’Esport Vallenc al Centre Cultural de Valls. Una cerimònia que buscarà atorgar un reconeixement als esportistes més destacats de la ciutat. L’acte comptarà amb les diverses entitats, esportistes i equips convidats i estarà organitzat pel Patronat Municipal d’Esports.

PUBLICITAT

La cita és ja un clàssic en un dels àmbits més dinàmics de les associacions vallenques i de la pràctica habitual de milers de ciutadans. Kiko Vidal, Gerent del Patronat Municipal d’Esports explicava així el procés d’organització de l’esdeveniment i el gran nivell dels esportistes de la ciutat.

Les categories que configuren la cerimònia d’aquesta nit són les següents: El millor i la millor esportista de la temporada, millors resultats de la temporada 2017-18, reconeixement per la tasca a les entitats esportives vallenques o el premi al mèrit esportiu. Vidal també ha volgut destacar el gran potencial esportiu de la ciutat.

L’acte començarà a les 19.30h al Centre Cultural, lloc on han estat emplaçats els convidats i el públic per conèixer qui són finalment els guanyadors.

PUBLICITAT