La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca de Valls va convocar ahir, dilluns 18, una jornada a la Plaça de la Font de la Manxa de Valls, just davant a la sucursal del Banc Popular, per retre homenatge a Jordi Rodríguez Faure. La PAH va voler recordar al veí de Cornellà de Llobregat, el qual es va suïcidar durant un procés de desnonament. Jaume Nebot, portaveu de la PAH de Valls, explica d’aquesta manera el significat de la jornada d’homenatge.

PUBLICITAT

La Plataforma va habilitar una zona on dipositar ofrenes florals, comunicats de condol i qualsevol altra mostra de dolor i solidaritat, que posteriorment es van lliurar a la família de la víctima. Nebot també ha volgut recordar que és necessari un període de reflexió entre tots els ciutadans.

La PAH va limitar la seva acció al lliurament a la ciutadania d’uns recordatoris
que explicaven les circumstàncies de la mort de Rodríguez i la seva determinació de lluitar fins que els culpables de la mateixa i la de molts altres carreguin amb les seves responsabilitats.

 

PUBLICITAT