Pólvora musical pel pròxim divendres 22 de juny. La “G1RA 2K18” de ZOO recalarà a Valls on es podrà gaudir de l’explosiu directe de la banda de Gandia amb un espectacle que defensa el darrer disc del grup ‘Raval’ i incorpora noves cançons d’aquest 2018 com el single d’electro-pop “Robot” i “Omertà”.

PUBLICITAT

ZOO basen la seva exitosa proposta en el rap electrònic amb format de banda: sempre frescos i compromesos i en especial estat de gràcia sobre els escenaris aquest 2018, els de Gandia són plat fort dels principals festivals catalans, valencians i estatals,ja han passejat la seva proposta per diverses capitals europees i ara ho faran sobre l’escenari vallenc.

La banda valenciana va suposar un terrabastall al panorama estatal el juny de 2014 amb la seva primera cançó, “Estiu”, que va esdevenir un hit viral i una ratxa d’aire fresc a l’escena. En xifres, el grup valencià ja ha acumulat gairebé 3.500.000 reproduccions a Youtube. Aquest 2018 el grup es troba immers en una segona volta de presentació de ‘Raval’, amb un espectacle renovat, fresc, dinàmic i explosiu que inclou noves peces com el nou single d’electro-pop “Robot” i que ja ha sorprès al públic dels escenaris de volada com la Telecogresca o el ViñaRock.

PUBLICITAT