Bones notícies pel futur orgue de Valls. Ahir al vespre l’església de Sant Joan va acollir l’acte d’entrega de diplomes als primers padrins de l’orgue, aprofitant l’inici de la Festa Major de Sant Joan. L’entrega, la qual estava prevista inicialment a la Capella dels Dolors, va haver de traslladar-se a la nau central del temple després de rebre totes les confirmacions d’assistència a l’acte, que van superar les previsions inicials, i on van participar prop de 150 dels més de 180 padrins actuals.

PUBLICITAT

La jornada va organitzar-se amb l’objectiu d’agrair als participants la seva col·laboració en el projecte de recuperació de l’orgue de la ciutat, en una vetllada on mossèn Joan Àguila, el diputat Mateu Montserrat i l’alcalde de Valls Albert Batet van fer entrega, un a un, dels diplomes i d’uns tubs simbòlics a cada un dels padrins. L’acte va acabar amb el parlament de totes tres institucions que donen suport al projecte (Parròquia de Sant Joan, Diputació de Tarragona i Ajuntament de Valls) i amb una foto conjunta i multitudinària a les escales de l’altar del temple de Sant Joan.

Joan Àguila, rector de la parròquia de Sant Joan, valorava així la jornada amb els padrins de l’orgue. Quan li vam preguntar per l’estat del projecte de construcció, À guila ens ho explicava així.

Ara per ara, la comissió ciutadana de l’orgue de Valls compta actualment amb més de 150 tubs apadrinats, més de 180 mecenes i un total de més de 100.000€ en aportacions, xifra que preveu arribar als 150.000€ molt properament, fet que suposarà unes 3/5 parts del projecte de subscripció popular completades.

____________________________________________________________

El grup valencià ZOO farà esclatar la Festa Major de Sant Joan

Pólvora musical pel pròxim divendres 22 de juny. La “G1RA 2K18” de ZOO recalarà a Valls on es podrà gaudir de l’explosiu directe de la banda de Gandia amb un espectacle que defensa el darrer disc del grup ‘Raval’ i incorpora noves cançons d’aquest 2018 com el single d’electro-pop “Robot” i “Omertà”.

ZOO basen la seva exitosa proposta en el rap electrònic amb format de banda: sempre frescos i compromesos i en especial estat de gràcia sobre els escenaris aquest 2018, els de Gandia són plat fort dels principals festivals catalans, valencians i estatals,ja han passejat la seva proposta per diverses capitals europees i ara ho faran sobre l’escenari vallenc.

La banda valenciana va suposar un terrabastall al panorama estatal el juny de 2014 amb la seva primera cançó, “Estiu”, que va esdevenir un hit viral i una ratxa d’aire fresc a l’escena. En xifres, el grup valencià ja ha acumulat gairebé 3.500.000 reproduccions a Youtube. Aquest 2018 el grup es troba immers en una segona volta de presentació de ‘Raval’, amb un espectacle renovat, fresc, dinàmic i explosiu que inclou noves peces com el nou single d’electro-pop “Robot” i que ja ha sorprès al públic dels escenaris de volada com la Telecogresca o el ViñaRock.

PUBLICITAT