“No és No”. Així ho deixa clar el missatge que ha impregnat una de les parets de l’aparcament del Barri Vell, la zona de la ciutat on es celebraran alguns dels concerts de la Festa Major de Sant Joan. Per reforçar el missatge de la campanya “La Festa en Pau!”, els alumnes de secundària de l’Institut Narcís Oller i del Cor de Maria han pintat un mural a partir de la proposta impulsada des de la Regidoria de Participació Ciutadana i Igualtat.

PUBLICITAT

El protocol contra les agressions sexistes en l’oci i la festa es va posar en marxa durant el transcurs del Sant Joan de l’any passat i enguany també s’estendrà a les celebracions veïnals dels barris de Valls, amb l’objectiu d’assegurar que en els espais on es desenvolupin els actes nocturns tothom pugui expressar-se lliurement i amb seguretat.

Recordem que els objectius del protocol són promoure una ciutat igualitària, lliure d’actituds sexistes i discriminatòries; sensibilitzar contra aquestes actituds; promoure que les festes es puguin viure de forma respectuosa gràcies a la complicitat de tots i totes contra la violència sexista. En definitiva, que en els espais de festa no hi hagi discriminacions per raó de gènere, tan dones com col·lectiu LGTBI.

 

PUBLICITAT