Novetats a la plantilla del CB Valls. El club vallenc ha tancat aquesta setmana el fitxatge del jugador nord-americà Ryan Edwards, procedent del Portland State Vikings, com a darrer reforç per al seu primer equip masculí que la temporada vinent tornarà a competir a la lliga EBA. L’equip anuncia el fitxatge després d’haver tancat enguany una extraordinària campanya, amb una meritòria quarta posició i molt a prop de jugar el play-off d’ascens a LEB-2.

PUBLICITAT

Pel que fa al jugador, Ryan Edwards és un jove jugador de 23 anys i natural de la ciutat de Kalispell, de l’estat de Montana, als Estats Units. El jugador, que fa 2 metres 16 cm d’alçada és un pivot que, amb la seva gran alçada i fortalesa física, ha de ser un referent a sota de la cistella per a l’equip de la capital de l’Alt Camp. Jaume Pros, cap de premsa del CB Valls, ens explica que l’arribada del jugador ve arrel del bon estat de forma del club.

L’entrenador del Portland State Vikings, Barret Peery, defineix la nova incorporació vallenca com a “un jugador molt hàbil i amb un gran talent.” Pel que fa al seu pas pel Gonzaga Basketball, malgrat que no va disposar de gaire minuts (una mitjana de cinc minuts per partit durant les tres temporades que hi va jugar), va coincidir amb jugadors de la talla de l’internacional polonés Przemek Karnowski, avui al Fuenlabrada de la lliga ENDESA i que ha disputat amb la seva
selecció l’Eurolliga de Bàsquet.

PUBLICITAT