Amb motiu de la commemoració del 28 de juny, Dia per l’Alliberament LGTBI —en record dels fets esdevinguts l’any 1969 a Stonewall Inn, Nova York— s’ha constituït la primera associació LGTBI de Valls i l’Alt Camp, sota el nom de Croma Valls. L’associació neix amb l’objectiu de ser un punt de referència pel col·lectiu a la ciutat i comarca.

PUBLICITAT

A més, busca organitzar actes per a la visibilització LGTBI i per a seguir trencant estereotips vers el col·lectiu, lluitar contra les discriminacions per raó d’orientació sexual o d’identitat de gènere; oferir un espai d’ajuda i orientació per a persones LGTBI i les seves famílies, promoure la supressió d’estereotips que afecten la imatge del col·lectiu desenvolupant iniciatives que s’orientin a la igualtat de tracte i no discriminació i, en definitiva, crear un espai de trobada inexistent fins ara a la ciutat i comarca.

PUBLICITAT