El juliol vallenc arriba amb molta força. Comerç de Valls organitza del 4 al 7 de juliol la 36à edició de la Fira de Rebaixes al carrer coincidint amb la primera setmana de rebaixes. A petició dels associats, s’ha optat per sortir més dies al carrer amb la voluntat de cobrir la necessitat dels vallencs i forans que passegen pels carrers de la ciutat entre setmana.

PUBLICITAT

En aquesta edició hi participaran un total de 45 establiments, incrementant en un 5% les botigues que surten al carrer respecte l’edició passada. Oscar Peris, regidor de comerç, explicava així l’auge de l’esdeveniment.

En horari comercial, i davant de cada establiment, es podran trobar en gairebé tots els carrers comercials de Valls, les parades amb una amplia oferta d’artícles de temporada a preus rebaixats: moda i complements per tota la família, parament de la llar, papereries, alimentació, salut i bellesa, joieria, joguines i floristeries. Carme Sendra, presidenta de Comerç de Valls, ha aprofitat per cridar als ciutadans per que hi assisteixin. El desig de l’associació és apropar el comerç local a la ciutadania fent-los recuperar l’essència de passejar per uns carrers plens de vida i de moltes rebaixes.

PUBLICITAT