El juliol vallenc arriba amb molta força. Comerç de Valls organitza del 4 al 7 de juliol la 36à edició de la Fira de Rebaixes al carrer coincidint amb la primera setmana de rebaixes. A petició dels associats, s’ha optat per sortir més dies al carrer amb la voluntat de cobrir la necessitat dels vallencs i forans que passegen pels carrers de la ciutat entre setmana.

PUBLICITAT

En aquesta edició hi participaran un total de 45 establiments, incrementant en un 5% les botigues que surten al carrer respecte l’edició passada. Òscar Peris, regidor de comerç, explicava així l’auge de l’esdeveniment.

En horari comercial, i davant de cada establiment, es podran trobar en gairebé tots els carrers comercials de Valls, les parades amb una amplia oferta d’artícles de temporada a preus rebaixats: moda i complements per tota la família, parament de la llar, papereries, alimentació, salut i bellesa, joieria, joguines i floristeries. Carme Sendra, presidenta de Comerç de Valls, ha aprofitat per cridar als ciutadans per que hi assisteixin. El desig de l’associació és apropar el comerç local a la ciutadania fent-los recuperar l’essència de passejar per uns carrers plens de vida i de moltes rebaixes.

____________________________________

El nord-americà Ryan Edwards fitxa pel CB Valls Nutrion

Novetats a la plantilla del CB Valls. El club vallenc ha tancat aquesta setmana el fitxatge del jugador nord-americà Ryan Edwards, procedent del Portland State Vikings, com a darrer reforç per al seu primer equip masculí que la temporada vinent tornarà a competir a la lliga EBA. L’equip anuncia el fitxatge després d’haver tancat enguany una extraordinària campanya, amb una meritòria quarta posició i molt a prop de jugar el play-off d’ascens a LEB-2.

Pel que fa al jugador, Ryan Edwards és un jove jugador de 23 anys i natural de la ciutat de Kalispell, de l’estat de Montana, als Estats Units. El jugador, que fa 2 metres 16 cm d’alçada és un pivot que, amb la seva gran alçada i fortalesa física, ha de ser un referent a sota de la cistella per a l’equip de la capital de l’Alt Camp. Jaume Pros, cap de premsa del CB Valls, ens explica que l’arribada del jugador ve arrel del bon estat de forma del club.

L’entrenador del Portland State Vikings, Barret Peery, defineix la nova incorporació vallenca com a “un jugador molt hàbil i amb un gran talent.” Pel que fa al seu pas pel Gonzaga Basketball, malgrat que no va disposar de gaire minuts (una mitjana de cinc minuts per partit durant les tres temporades que hi va jugar), va coincidir amb jugadors de la talla de l’internacional polonés Przemek Karnowski, avui al Fuenlabrada de la lliga ENDESA i que ha disputat amb la seva selecció l’Eurolliga de Bàsquet.

____________________________________

Es constitueix la primera associació LGTBI de Valls i l’Alt Camp

Amb motiu de la commemoració del 28 de juny, Dia per l’Alliberament LGTBI —en record dels fets esdevinguts l’any 1969 a Stonewall Inn, Nova York— s’ha constituït la primera associació LGTBI de Valls i l’Alt Camp, sota el nom de Croma Valls. L’associació neix amb l’objectiu de ser un punt de referència pel col·lectiu a la ciutat i comarca.

A més, busca organitzar actes per a la visibilització LGTBI i per a seguir trencant estereotips vers el col·lectiu, lluitar contra les discriminacions per raó d’orientació sexual o d’identitat de gènere; oferir un espai d’ajuda i orientació per a persones LGTBI i les seves famílies, promoure la supressió d’estereotips que afecten la imatge del col·lectiu desenvolupant iniciatives que s’orientin a la igualtat de tracte i no discriminació i, en definitiva, crear un espai de trobada inexistent fins ara a la ciutat i comarca.

PUBLICITAT