Continuem amb la nostra ronda d’entrevistes als representants dels diferents partits polítics amb representació al ple municipal.

PUBLICITAT

És el torn del PP, amb Francesc Caballero. Ens parla sobre com valora la feina municipal des de 1999, quan ell va entrar com a regidor per primera vegada. Assegura que la feina municipal ha estat “nefasta” i que s’ha deixat agreujar els problemes amb el barri vell, amb problemes endogàmics en la gestió de la ciutat.

Assegura també que l’alcalde només ho és per uns, i no per tots els vallencs, i que el procés d’independència ha creat una fractura social dolorosa. De la mateixa manera, valora l’estat nacional del seu partit, amb la moció de censura a Mariano Rajoy encara latent.

Finalment, no descarta tornar-se a presentar com alcaldable en les eleccions del maig de 2019, tot i que assegura que està al servei del partit i que no li sembla malament un relleu al capdavant.

PUBLICITAT