La Junta de Govern, integrada per l’alcalde de la ciutat Albert Batet i set regidors han anunciat nous acords aquesta setmana. Nous fronts per poder cobrir les necessitats de la ciutat de Valls.

PUBLICITAT

Si repassem la llista podem trobar l’aprovació del projecte d’una pista de bàsquet al Fornàs, de la qual la Junta de Govern n’ha aprovat la memòria tècnica per poder-la construir a la zona d’esports urbans annexa a l’skate park. Per un total de 49.338 euros IVA inclòs, és un dels projectes seleccionats per la ciutadania en el procés de pressupostos participatius d’aquest any 2018. Les obres inclouen la construcció de la pista en aquesta solar de 2.575 m2 i la instal·lació d’una tanca perimetral, a més de mobiliari urbà i arbres a l’espai.

Per altra banda, la Junta de Govern ha sol·licitat subvenció a la convocatòria d’ajuts corresponent al programa de l’1,5% Cultural del Ministeri de Foment per al projecte de recuperació patrimonial de la muralla medieval de Valls. L’actuació, per un import de 358.000 euros IVA inclòs, buscarà la consolidació i restauració patrimonial de la muralla  així com la urbanització de l’espai.

La Junta també ha aprovat la convocatòria dels Premis Dolors Vives i Rodón sobre dones, gènere i igualtat. En concret, ha aprovat, d’una banda, la convocatòria oberta a les escoles de primària i, de l’altra, la corresponent als treballs de batxillerat i cicles formatius de grau superior, en una iniciativa impulsada per la regidoria de Participació Ciutadana i Igualtat per promoure la incorporació de la perspectiva de gènere i l’estudi de les dones a la formació, així com el foment de la igualtat en l’àmbit educatiu.

També s’ha aprovat l’adjudicament del contracte mixt de subministrament i servei d’un sistema de videoactes, equips de gravació i transmissió d’actes i el seu manteniment a l’empresa SEMIC per un import de 1.602 euros IVA inclòs al mes per un període de 48 mesos. Aquest sistema permetrà la gravació i retransmissió audiovisual en directe per internet de sessions del plenari municipal i d’altres òrgans col·legiats.

Per finalitzar, La Junta de Govern a aprovat el conveni i la despesa de 10.000 euros a favor del menjador social de l’Associació Solidària del Lledó “La Taulada”.

PUBLICITAT