Una de les activitats més boniques de l’estiu està a punt de realitzar-se. El Patronat Municipal d’Esports està organitzant la setena edició de la caminada nocturna que buscarà oferir als seus participants poder veure la posta de sol des del cim de Miramar. La caminada, que està programada pel pròxim dissabte 7 de juliol, durà a terme la seva sortida desde Fontscaldes per pujar fins a dalt de Miramar a temps per poder contemplar la posta de sol i, posteriorment, retornar a la pista poliesportiva de Fontscaldes, on la jornada finalitzarà amb un sopar.

PUBLICITAT

Des del Patronat s’ha comunicat que la sortida serà a les 19.45 hores des de Fontscaldes, on els participants es dirigiran per darrere la pista poliesportiva, fins a trobar el camí asfaltat que puja a la muntanya, allà agafaran una pista que els conduirà al poble de Miramar. Els que ho desitgin, els quedin ganes i forces, podran arribar fins a la Creu de Miramar on coincidiran amb la posta de sol darrere les muntanyes de la Conca de Barberà. Ja de nit, s’iniciarà el descens de retorn a Fontscaldes.

La caminada, té recorregut d’uns 9km i presenta un grau de dificultat tècnica, ja que s’ha de pujar un tram amb un fort desnivell. Tot i això, des de l’organització s’ha remarcat que el fet de tornar de nit implica, una major dificultat i obligarà els participants a dur, a més a més del calçat adequat, el frontal per il·luminar el camí de tornada. També és aconsellable portar un paravent o similar per si refresca una mica.

Pels interessants en participar en aquesta 7ª edició de la caminada nocturna, les inscripcions es poden realitzar a través de la pàgina web del Patronat o presencialment al Centre Esportiu Municipal El Fornàs. El preu de la inscripció és de 10 euros i inclou el sopar.

PUBLICITAT