Sens dubte és un dels estius més calorosos dels últims anys, tot i això, des dels serveis de VallsJove, Centre Cívic i el Patronat Municipal d’Esports sembla que han trobat la solució. La programació d’activitats de juliol Estiu Actiu, programada per les entitats citades anteriorment, inclou la segona edició del programa “Juliol passat per aigua” i les “Sortides joves” d’estiu.

PUBLICITAT

Un conjunt de vuit activitats de lleure i oci, destinades especialment al públic infantil, juvenil i familiar on la principal protagonista és l’aigua. La primera edició del Juliol passat per aigua realitzada l’any passat va cloure amb gran èxit de públic, el que ha portat als serveis organitzadors a repetir l’experiència.

Els dies 6 i 20 de juliol, la piscina d’estiu del Fornàs, comptarà també amb la presència d’inflables, i estarà oberta al públic de les 16 a les 19 hores (amb entrada gratuïta pels abonats del PME). A més, la programació també inclou el Tobogan infinit, un tobogan aquàtic de 115 metres, que amplia així la seva llargada respecte a l’any passat. Aquesta activitat tindrà lloc el dijous 12 de juliol a partir de les 17 hores al carrer del Tren. Les entrades es podran adquirir el mateix dia (fins a les 14 hores) al Centre Esportiu del Fornàs o a l’inici de l’activitat en el mateix emplaçament, el cost serà de 3 euros/hora.

Des de l’esdeveniment, però, han assegurat que encara hi han més activitats programades. Entre aquestes podrem trobar una nova edició de l’Splash de nit que enguany es realitzarà els dies 5 i 19 de juliol, i com a novetat, inclourà inflables pel gaudir dels joves que hi assisteixin. El dia 19, a més, l’activitat estarà amenitzada amb el Dj DML Sound. Els horaris d’aquesta nova edició seran de les 22:30 a les 2:00 hores, amb un cost d’entrada de 3 euros per persona.

Els serveis organitzadors del programa esperen repetir l’èxit de públic de l’any passat i animen a la població a participar de les diferents activitats com el millor remei per a passar-s’ho bé i refrescar-se de la calor.

PUBLICITAT