Avui, divendres 6 de juliol, ha estat un dia per fer balanç. Així ho ha fet saber la Taula del Pla Local d’Inclusió i Cohesió Social la qual ha fet balanç sobre les activitats desenvolupades durant el 2017.

PUBLICITAT

Durant tota la jornada, s’han dut a terme dues reunions. La primera ha reunit la Taula d’habitatge, que s’encarrega de repassar la problemàtica d’habitatge a la ciutat. En aquest cas, l’Ajuntament ha rebut les propostes dels col·lectius que han conformat la taula per tal de millorar en aquest vessant.

Poc després, s’ha produït la segona assemblea dedicada a la Taula de Pobresa Energètica, la qual ha estat convocada per parlar de temàtiques com la impossibilitat d’efectuar el pagament dels subministraments per part de moltes famílies. Una de les solucions d’aquests problemes ha estat el monitoratge dels seus costos energètics que treuen a la llum les deficiències i problemes que posteriorment, l’òrgan pertinent s’encarrega de solucionar.

Així definia Jordi Cartanyà, regidor d’Habitatge i de Benestar Social, la importància d’aquestes taules pel conjunt de la ciutadania. Recordem que la Taula representa un espai de participació comunitària per a l’assessorament i la consulta en l’àmbit dels serveis socials, oberta a les entitats, associacions i usuaris dels serveis i equipaments públics. En aquest sentit, des de la participació dels diferents agents a la Taula es reforça el caràcter transversal i de treball conjunt en les polítiques socials i d’atenció a les persones.

 

PUBLICITAT