Avui, divendres 6 de juliol, ha estat un dia per fer balanç. Així ho ha fet saber la Taula del Pla Local d’Inclusió i Cohesió Social la qual ha fet balanç sobre les activitats desenvolupades durant el 2017.

PUBLICITAT

Durant tota la jornada, s’han dut a terme dues reunions. La primera ha reunit la Taula d’habitatge, que s’encarrega de repassar la problemàtica d’habitatge a la ciutat. En aquest cas, l’Ajuntament ha rebut les propostes dels col·lectius que han conformat la taula per tal de millorar en aquest vessant i aportar l’ajuda que pugui oferir la seva entitat.

Poc després, s’ha produït la segona assemblea dedicada a la Taula de Pobresa Energètica, la qual ha estat convocada per parlar de temàtiques com la impossibilitat d’efectuar el pagament dels subministraments per part de moltes famílies. Una de les solucions d’aquests problemes ha estat el monitoratge dels seus costos energètics que treuen a la llum les deficiències i problemes que posteriorment, l’òrgan pertinent s’encarrega de solucionar.

Així definia Jordi Cartanyà, regidor d’Habitatge i de Benestar Social, la importància d’aquestes taules pel conjunt de la ciutadania. Recordem que la Taula representa un espai de participació comunitària per a l’assessorament i la consulta en l’àmbit dels serveis socials, oberta a les entitats, associacions i usuaris dels serveis i equipaments públics. En aquest sentit, des de la participació dels diferents agents a la Taula es reforça el caràcter transversal i de treball conjunt en les polítiques socials i d’atenció a les persones.

____________________________________________________

Rodonyà acull la segona reunió d’alcaldes del Pacte Camp de Valls-Parc Industrial de l’Alt Camp

Després d’una reunió anterior, el passat dijous 28 de juny, Rodonyà va acollir la segona assemblea de l’any d’alcaldes del Pacte Camp de Valls – Parc Industrial de l’Alt Camp, presidida per Joan Carles Solé, regidor d’Empresa i Ocupació de l’Ajuntament de Valls.

Aquestes sessions tenen com a objectiu parlar de les novetats del Pacte i de l’estat de projectes que s’estan desenvolupant aquest 2018. Concretament aquests projectes treballen sobre l’extensió de la prestació dels serveis d’ocupació, formació ocupacional i contínua, empresa i emprenedoria per part de l’IMDL-Vallsgenera als municipis membres del Pacte Camp de Valls. A més busquen l’ampliació i manteniment de la Base de dades d’Actius Industrials (Naus i Sòl) per a la captació d’inversions o l’elaboració d’un estudi del sòl industrial existent al territori entre d’altres.

Per altra banda, la jornada també va servir per constituir la comissió mixta. La qual està formada pels alcaldes de tots els municipis firmants del Pacte, o el regidor en el qual deleguin, i duu a terme la funció de gestió i presa de decisions sobre l’aprovació i seguiment dels projectes que anul·lament s’impulsaran. Finalment, es va presentar oficialment als alcaldes la pàgina web del Pacte Camp de Valls-Parc Industrial de l’Alt Camp (www.campdevalls.cat), on es pot trobar tota la informació relativa al Pacte.

____________________________________________________

Tret de sortida a la campanya comercial ‘Tasta el carrer de la Cort’

Com apunt informatiu, avui divendres, 6 de juliol, el regidor de Comerç i Turisme, Óscar Peris juntament amb Elisa Ribé, en representació de la DO Tarragona han donat el tret de sortida a la campanya comercial ‘Tasta el carrer de la Cort’ organitzada pels comerciants del carrer, Comerç de Valls i la DO Tarragona.

La campanya se suma a altres projectes com la recent ‘Fira de Rebaixes al Carrer’, la qual tenia un dels punts d’interès en el mateix carrer de la Cort.

PUBLICITAT