Després d’una reunió anterior, el passat dijous 28 de juny, Rodonyà va acollir la segona assemblea de l’any d’alcaldes del Pacte Camp de Valls – Parc Industrial de l’Alt Camp, presidida per Joan Carles Solé, regidor d’Empresa i Ocupació de l’Ajuntament de Valls.

PUBLICITAT

Aquestes sessions tenen com a objectiu parlar de les novetats del Pacte i de l’estat de projectes que s’estan desenvolupant aquest 2018. Concretament aquests projectes treballen sobre l’extensió de la prestació dels serveis d’ocupació, formació ocupacional i contínua, empresa i emprenedoria per part de l’IMDL-Vallsgenera als municipis membres del Pacte Camp de Valls. A més busquen l’ampliació i manteniment de la Base de dades d’Actius Industrials (Naus i Sòl) per a la captació d’inversions o l’elaboració d’un estudi del sòl industrial existent al territori entre d’altres.

Per altra banda, la jornada també va servir per constituir la comissió mixta. La qual està formada pels alcaldes de tots els municipis firmants del Pacte, o el regidor en el qual deleguin, i duu a terme la funció de gestió i presa de decisions sobre l’aprovació i seguiment dels projectes que anul·lament s’impulsaran. Finalment, es va presentar oficialment als alcaldes la pàgina web del Pacte Camp de Valls-Parc Industrial de l’Alt Camp (www.campdevalls.cat), on es pot trobar tota la informació relativa al Pacte.

PUBLICITAT